Strip boot

Varen door de Amsterdamse grachten en aan boord een sexy mannelijke stripper

Aan de kade stond een sexy stripper te wachten om aan boord van de boot te stappen

 • strip boot Amsterdam

Varen met de strip boot door Amsterdam

Gaat je beste vriendin binnenkort trouwen? Aan jou de eer om een onvergetelijk vrijgezellenfeest te organiseren! Dan kan deze 1,5 uur durende rondvaart door Amsterdamse grachten een leuke activiteit zijn.
En tijdens de rondvaart…  Een mannelijke stripper die een act geeft speciaal voor de vrijgezel tijdens een boottocht door Amsterdam is een onvergetelijke activiteit voor jullie vrijgezellenfeest!

Aan de kade staat een sexy stripper op jullie te wachten

Gewoon, gezellig een drankje doen en wat versnaperingen aan boord. Daar zou zij natuurlijk niets achter zoeken, het klinkt immers niet als een vrijgezellenfeest. Eenmaal onderweg wordt het duidelijk dat het niet om een doorsnee boottochtje gaat…

Tijdens de boottocht door Amsterdam staat er plots een stoere, knappe marinier aan wal. De boot meert aan en de marinier komt aan boord. Je arme, nietsvermoedende vriendin zal versteld staan! Op het moment dat de stripper in zijn mariniers kostuum aan boord stapt begint hij zijn spannende show met muziek. Tijdens deze boot striptease wordt je vriendin getrakteerd op een stripact waarin ook lapdance, bodylotion en slagroom zit verwerkt. Dit had je vriendin nooit verwacht!

Drankje erbij?

Van zo’n spannende en toch ook hilarische verassing word je dorstig. Om deze bijzondere voorstelling helemaal compleet te maken krijgen jij en je vriendin dan ook heerlijke drankjes naar keuze geserveerd. Zo kunnen jullie dus onbezorgd genieten en dat met een wel heel bijzonder uitzicht!

De boot striptease is helemaal verzorgd en dat maakt de organisatie van het vrijgezellenfeest een stuk makkelijker. Je hoeft dus zelf ook geen stripper meer te regelen en ook geen lege flessen op te ruimen; alles wordt voor jullie geregeld. Het is natuurlijk het allerleukst als je de vriendinnen van de aanstaande bruid meeneemt, het wordt dan gegarandeerd een gezellige boel. De goedgeklede, of eerder gezegd, goed uitgeklede marinier gaat ervoor zorgen dat niemand zich hoeft te vervelen.

Wij jij ook met deze strip boot een onvergetelijke vrijgezellen dag voor je vriendin organiseren?
Je kan deze boot met stripper boeken vanaf 10 personen en de kosten zijn € 60,-  p.p.

Neem contact op!

  Deze activiteit kan je boeken in:

  • Amsterdam

  Strip boot Amsterdam:

  • Vanaf 10 personen
  • 1,5 uur
  • incl. bier, fris en wijn
  • incl. mannelijke stripper
  • € 60,- per persoon

  Kies ook voor een spetterende dag!

  Ben jij de aangewezen persoon om het vrijgezellenfeest te organiseren?
  Neem dan vrijblijvend contact met ons op om zo een onvergetelijke vrijgezellendag te organiseren.

  Het duurt maar een minuutje!