Als je op zoek bent naar een geweldig idee voor een spetterend vrijgezellenfeest met je maten, dan gaat er maar weinig boven een feestelijke dag vol met bier, lekker eten én mooie meiden. Wat nou als we je vertellen dat we deze drie perfecte ingrediënten gewoon voor je kunnen combineren? Bij YourBachelorparty kunnen we in tal van steden namelijk een heerlijke Steak ’n Strip-party voor jou en je vrienden organiseren. Wat dat precies inhoudt, dat vertellen we je graag!

Voor het lekkerste mannelijke vrijgezellenfeest!

Bij een geslaagd vrijgezellenfeest voor mannen kun je uiteraard niet om een lekker glas bier heen. Of nou ja, glas… héél wat glazen is waarschijnlijk een betere omschrijving. Steak and strip is dan ook voor een vrijgezellenfeest voor “echte” mannen. De ingrediënten voor dit vrijgezellenfeest activiteit zijn bier, een heerlijke malse steak en vrouwelijk schoon om van te watertanden. In dit bewuste pakket van €49,50 zitten per persoon drie biertjes inbegrepen, maar eventueel zijn er ook op maat gemaakte activiteiten te organiseren door Your Bachelorparty. Maar wat dacht je van het dessert? Bij dit vrijgezellenfeest voor mannen krijgt de vrijgezelle man een geweldige striptease show van een extreem sexy jongedame!

Of wat dacht je van een sexy avond vol spellen?

Maar is alleen dat lekkere bier, die malse steak én dat sexy meisje niet genoeg voor jullie mannen? Wat dacht je dan van voor het volgende te gekke vrijgezellenfeest idee voor echte mannen? Met twee teams en een sexy begeleidster beleef je met deze spellenavond het vrijgezellenfeest van je dromen. Nadat je door onze host met een welkomstdrankje wordt ontvangen, wordt je voorgesteld aan onze sexy workshop begeleidster. De groep wordt vervolgens in tweeën gesplitst, waarna de teams tegen elkaar beginnen te strijden. En de winnaar? Die krijgt een spetterende hoofdprijs! Een aantal onderdelen van de party games zijn onder andere een seks quiz, een ballonnen spel en ‘Kleed de bruidegom’. Als je daar geen wilde avond mee zult beleven, dan weten we het ook niet meer!

Kan je niet kiezen?

We weten het, we hebben héél veel mooie activiteiten om voor mannen een geweldig vrijgezellenfeest te organiseren. bekijk deze hier of neem eens een kijkje in onderstaand lijstje: