Ben jij degene die een vrijgezellenfeest in Antwerpen moet organiseren? Ga er dan maar eens goed voor zitten. Je hebt als organisator van een bachelorparty in Antwerpen namelijk flink wat verantwoordelijkheden om er een geweldige dag van te maken. Het belangrijkste punt op het to-do lijstje? Het organiseren van een te gek vrijgezellenfeest. Is het plan om het vrijgezellenfeest in Antwerpen te organiseren? Your Bachelorparty helpt je graag bij het kiezen van de meest geweldige activiteiten. Om je al een beetje op weg te helpen hebben we in dit artikel wat ideetjes op een rij gezet voor een spetterend vrijgezellenfeest in Antwerpen. Daar gaan we…

Antwerpen vrijgezellenfeest activiteiten

Antwerpen is een prachtige stad en heeft veel te bieden op gebied van activiteiten. Het is dan ook een echte hotspot voor het organiseren van vrijgezellenfeesten. Onthoud dat deze dag de “laatste” dag van ultieme plezier en vrijheid zal zijn en dat het een dag moet worden om in te lijsten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende activiteiten voor een vrijgezellenfeest in Antwerpen?

Erotisch Diner

Het erotisch diner is eens wat anders dan op de “normale” manier uit eten gaan. Tijdens dit 3 gangen diner worden jullie bedient en geëntertaind door een sexy bunny. Wil je nog meer show tijdens het diner? Dan is het ook mogelijk om een vrouwelijke stripper erbij te boeken. Voor de vrouwelijke bachelor is er natuurlijk ook een sexy mannelijke stripper of playboy in te huren. Dit is écht het etentje uit je dromen!

Workshop twerken

Twerken is niet alleen leuk, het is ook nog eens enorm uitdagend! Overal ter wereld, in clubs, sportscholen en dansscholen is twerken een regelrechte hit. Ken je het nog niet? Geen probleem, wij leggen het graag uit. Twerken is een sexy en sensuele dancemove waarbij je al je vrouwelijke charmes in de strijd gooit. Schudden met die billen! De dansles wordt gegeven door een ervaren en bekwame expert, zodat je zeker weet dat je goed begeleid wordt en doet wat je aankunt.

Workshop Magic Mike

Je hebt ongetwijfeld de film gezien met tal van gespierde mannen met sexy dansmoves. Lijkt het jou wat net zo soepel te bewegen als Mike himself? Dan is deze Magic Mike workshop waar je moet zijn. De workshop wordt gegeven door een ervaren mannelijke stripper en hij kan jullie precies uitleggen wat de vrouwen leuk vinden tijdens een act. Je leert sexy moves, sensueel ontkleden én hoe je een spetterende lapdance moet geven.

Workshop naaktschilderen

Organiseer jij een vrijgezellenfeest om, letterlijk, nooit te vergeten? Dan is een workshop naaktmodel schilderen echt iets om te overwegen. Met een workshop naaktmodel schilderen ben je verzekerd van een origineel en onvergetelijk vrijgezellenfeest. Samen met de aanstaande bruid en haar beste vriendinnen ga je een dag vol plezier, lachen en leren tegemoet. Want naast dat de workshop gewoon heel leuk is, leer je ook nog eens geheel nieuwe en bruikbare technieken aan. Je kunt zelf wel bedenken waarvoor en wanneer je deze nieuwe skills gaat toepassen…

Workshop Coyote Ugly

Kies je liever voor een echt wild vrijgezellenfeestje? Waan je dan in de wereld van de Wild, Wild West en leer de passen van een echte Coyote Girl. Tijdens deze coyote ugly workshop dans je in groepsverband. Je staat in rijen naast, voor en achter elkaar en gaat samen aan de slag om een geweldige dans uit te voeren. Je krijgt les van een ervaren coyote-instructrice!

Bovenstaande zijn slechts enkele van de mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest in Antwerpen. Het doel is om een feest te organiseren die de bruid of bruidegom nooit meer zal vergeten. Klik hier voor meer informatie over het organiseren van een vrijgezellenfeest in Antwerpen!