Vrijgezellenfeest in Nijmegen

Ben jij aan de beurt om een vrijgezellenfeest te organiseren? Dat is natuurlijk hartstikke leuk! Maar dan staat je nog wel het één en ander te wachten. Geen zorgen, wij hebben speciaal voor jou een aantal originele suggesties op een rijtje gezet. Zo weet je zeker dat jouw vrijgezellenfeest in Nijmegen een feest wordt die je nooit meer zal vergeten!

Het hoeft geen carnaval te zijn om in Nijmegen een geschikte plek voor een feest te vinden. Deze veelzijdige stad heeft namelijk voor elk wat wils. Dit maakt het tegelijkertijd ook weer moeilijker om een geschikte activiteit te vinden, want wat moet je nou precies kiezen? Wij helpen je graag een handje. Hieronder ontdek je een aantal leuke ideeën voor een vrijgezellenfeest voor mannen en vrouwen in de Nijmeegse stad.

Vrijgezellenfeest activiteit in Nijmegen

Een vrijgezellenfeest voor mannen in Nijmegen

Vele mannen hebben maar weinig nodig om tevreden te zijn, maar als dat ‘weinig’ nu eens allemaal op een hoop gegooid wordt, dan zou er een perfect feest uit moeten rollen. Nou, je hebt geluk, want dat is nu precies wat wij gedaan hebben! Om te beginnen zochten wij iets om te eten; steaks. Bij een goed feest hoort natuurlijk een goede bodem. Daar zijn steaks (of een ander goed stuk vlees) natuurlijk de juiste match voor. Daarnaast natuurlijk; de dames! Want wat is een vrijgezellenfeest zonder mooie vrouwen? Zo kwamen wij op het ‘Steak en strip diner’ uit. Deze top solution zorgt er dus voor dat je met de mannen kunt genieten van een heerlijk stuk vlees, een goed glas bier en een mooie stripshow met aantrekkelijke dames. Geloof mij maar, daar profiteert het hele gezelschap van.

Vrijgezellenfeest voor mannen en vrouwen in Nijmegen

Een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Nijmegen

Dames, niet getreurd, voor jullie is er ook iets bij! Een vrijgezellenfeest mag stout uitgepakt worden, dat is geen nieuws. Maar als we aan stout denken, wat komt er dan als eerst in ons op? Precies; Fifty shades! Deze populaire boeken (en filmserie) heeft al miljoenen vrouwenharten gestolen. Wil je graag jouw feest in deze stijl organiseren? Dan is een Fifty shades of tease workshop een geweldig idee voor jullie. Tijdens de workshop leren jullie alle kneepjes van het SM-vak onder leiding van een echte professional. Hilarische lachbuien zijn verzekerd en natuurlijk ook een gezonde, nodige dosis schaamte…

Vrouwelijke vrijgezellenfeest Nijmegen

Je hoeft het uiteraard niet te nauw te nemen met onze indeling hierboven. Het is voor de dames natuurlijk net zo spannend om naar een mooie stripshow te kijken met een lekker hapje ‘on the side’. De stad leent zich dus uitstekend voor vrijgezellenfeesten die voldoen aan al jouw wensen. Wij hebben al meer dan 400 vrijgezellengroepen geholpen om er een onvergetelijke dag van te maken. Van erotische activiteiten tot creatieve workshops. Bij ons is alles mogelijk en denken graag met je mee. Welke activiteit je ook kiest, een vrijgezellenfeest in Nijmegen is altijd een goed idee!

Neem contact op!

    Vrijgezellenfeest Nijmegen

    • Gezellige binnenstad
    • Veel activiteiten in het stads centrum
    • Alles is mogelijk!