Vier je vrijgezellenfeest in Maastricht

De datum van de bruiloft staat vast! Jij gaat je nu voorbereiden om een onvergetelijk vrijgezellenfeest te organiseren voor de aanstaande bruid. Om je op weg te helpen, hebben wij een aantal te gekke en hilarische activiteiten op een rijtje gezet. Zo weet je zeker dat je een waanzinnig feestje organiseert in Maastricht.

Maastricht is een veelzijdige stad dat tal van activiteiten te bieden heeft. Maar welke activiteit kies je nu juist voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Maastricht? Je wilt natuurlijk niet zo’n standaard ‘stapavondje’ organiseren…maar natuurlijk iets wat de vrijgezel niet verwacht! Bij ons ben je dan aan het juiste adres. Hieronder ontdek je een aantal ideeën die je kan boeken voor de aanstaande bruid of bruidegom.

Vrijgezellenfeest in Maastricht

Vrijgezellenfeest voor vrouwen in Maastricht

Duik het wilde westen in met je beste vriendin en verras haar met een workshop Coyote ugly. De workshop is gebaseerd op de gelijknamige film en staat helemaal in het teken van cowgirls en linedance. Dit is uiteraard niet de linedance die je gewend bent van de lokale western-getinte feesten en festivals. Wij hebben het hier over sensuele cowgirl dans met een erotisch tintje. Aan het eind van de workshop gaat de vrijgezel ook nog eens een show geven met daarin haar onlangs beoefende kunsten!

Erotisch dineren

Wil je het nog erotischer aanpakken? Dan kun je ook genieten van een heerlijk hapje en drankje tijdens het erotisch diner. Je vriendin denkt natuurlijk dat het zo’n ‘standaard etentje’ is, maar niks is minder waar. Onder het genot van een lekkere maaltijd en een goed glas wijn kijken jullie naar mooie mannen die de vrijgezel zal entertainen. Wij zullen niet te veel verklappen, maar we kunnen alvast vertellen dat iedere gang een bijzonder ‘smaakje’ met zich meebrengt. Een erotisch diner zorgt gegarandeerd voor veel plezier in Maastricht.

Vrijgezellenfeest aftrekken

Vrijgezellenfeest voor mannen in Maastricht

Ook voor een mannelijk vrijgezellenfeest ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben namelijk iets voor je, waar alle mannen van houden; het vloeibare goud! Ja ja, wij hebben het natuurlijk over een super gezellige en super lekkere bierproeverij. Zo kunnen jullie lekker genieten van een koud glas bier en gaan jullie een zeer gezellige avond tegemoet. Dat zal leuke herinneringen opleveren…

Striptease

Wil je je beste vriend liever voorzien van vrouwelijk schoon? Dan trakteer jij hem natuurlijk maar al te graag op een spannende striptease van een vrouwelijke stripper. Gehuld in een sexy politiepak komt ze de vrijgezel arresteren met haar handboeien. Stiekem trakteer je jezelf dan ook een beetje, want je mag natuurlijk gewoon lekker meekijken! Een stripper kan je uiteraard bij jullie thuis boeken, maar ook op een willekeurige locatie in Maastricht. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vrijgezellenfeest voor mannen en vrouwen in Nijmegen

Uiteraard zijn de bovenstaande activiteiten geschikt voor iedereen. Zo kun je je beste vriendin net zo goed trakteren op een bloedstollend spannende striptease en kun je met de mannen ook net zo goed erotisch dineren. Hoe dan ook, jouw vrijgezellenfeest in Maastricht wordt zeker weten een groot succes!

Neem contact op!

    Vrijgezellenfeest Maastricht

    • Limburg, altijd gezellig
    • Vele activiteiten zijn hier goed te combineren