De top 5 populairste vrijgezellenfeesten voor vrouwen

Heb je inspiratie en ideeën nodig voor het vrijgezellenfeest dat jij gaat organiseren voor je beste vriendin? Dan zit je helemaal goed! Hieronder vind je namelijk dé top 5 populairste vrijgezellenfeesten voor vrouwen. Wij weten zeker dat er wel een topper voor je bij zit. Of misschien zelfs een vertassende combinatie?

Een geslaagd vrijgezellenfeest bevat een aantal belangrijke ingrediënten: gezelligheid, humor, actie en natuurlijk de nodige ‘shame’! De onderstaande activiteiten beschikken over al deze ingrediënten en meer… Ontdek populairste feesten hieronder.

  1. Naaktmodel schilderen

Als jij je vriendin echt een super surprise wil geven, kun je haar verassen met een onvergetelijke workshop naaktmodel schilderen. Dit weet ze van tevoren natuurlijk niet, want jij gaat haar vertellen dat je haar meeneemt naar een (supersaaie!) schilderworkshop. Hierdoor zal je vriendin er geen moment bij stilstaan dat ze haar vrijgezellenfeest tegemoet. De verassing zal des te groter zijn als er een poedelnaakte man voor haar neus staat! Deze mooie man gaan jullie met al haar vriendinnen even haarfijn onder de loep nemen, want jullie gaan hem namelijk naschilderen! Als kers op de taart krijgt de aanstaande bruid (en de andere vrouwen) het meesterwerk ook nog mee naar huis. Deze activiteit kan je in diverse steden boeken, waaronder:

  1. Workshop burlesque

Trakteer de aanstaande bruid op het leren van de meest sensuele en vrouwelijke dans met een workshop burlesque! Voor even zullen jij en je vriendinnen net als Christina Aguilera sensueel met je lichaam zwaaien en weten jullie precies hoe je de mannen verleidt door middel van een dans. Je komt nog beter in de stemming met de prachtige barokke vrijgezellenfeestkostuums die échte burlesque danseressen dragen. Aan het eind van de oefeningen zal de vrijgezel haar danskunsten vertonen met een prachtige show!

  1. Workshop twerken

Liever een actiever idee? Maak dan kennis met deze populaire vrouwelijke vrijgezellenfeest activiteit. Laat je vriendin eens flink met haar billen schudden tijdens een workshop twerken! Deze razend populaire dansmove wordt over de hele wereld beoefend en is je vast niet ontgaan. Hoe leuk is het dan ook om met de aanstaande bruid en haar vriendinnen eens even lekker los te gaan op de muziek? Shake that booty!

  1. Cocktail workshop

Je kunt natuurlijk ook samen genieten van een heerlijk drankje. Vergeet de wijnavonden even en laat de high tea ook nog even voor wat het is. Jij gaat namelijk samen met de vrouwen een cocktail workshop volgen! De workshop staat in het teken van het vrijgezellenfeest en daarom zullen jij en de meiden de meest verleidelijke en sexy drankjes maken. En ja, je mag ze daarna zelf opdrinken.

  1. Naakte butler

Over drankjes gesproken; je kunt je vrijgezellenfeest nog een stuk spannender maken door je drankjes te laten rondbrengen door een naakte butler! De mooie, strakke en gespierde butler zal de meiden gedurende de avond voorzien van lekkere hapjes en drankjes. Je kunt er dan wel vanuit gaan dat deze net even ‘spannender’ zullen smaken… Hierdoor haal je niet alleen een hoop lachen, gieren en brullen naar je feestje, maar bezorg je ook de nodige awkward situaties die het vrijgezellenfeest nu net zo leuk en spannend maakt!

Weet jij al wat je gaat kiezen voor het vrijgezellenfeest van je beste vriendin?

Zoals je misschien al gemerkt hebt zijn sommige activiteiten ontzettend leuk met elkaar te combineren. Wat je ook kiest, je bent met de bovenstaande activiteiten (en ideeën) absoluut verzekerd van een geslaagd vrijgezellenfeest. Veel plezier!