Cocktail workshop; leer de lekkerste cocktails maken

Ben je op zoek naar een leuke, gezellige en unieke activiteit voor een meidenavond?

Of loop je vast tijdens het organiseren van een vrijgezellenfeest? Ontdek dan hoe je

met een cocktail workshop de avond kunt redden! Het ideale is dat je zo’n workshop op vele locaties kan volgen. Denk bijvoorbeeld aan Amsterdam, Rotterdam of ergens bij jou in de buurt! Tevens is een cocktail workshop veel meer dan alleen een uitdagende en leerzame ‘les’. Waarom? Blijf nog even hangen, je leest het hieronder!

Unieke cocktail workshop voor je vrijgezellenfeest

Wat voor feest je dan ook organiseert, als je met de meiden een uitstapje gaat maken is een drankje altijd op zijn (haar!) plaats. Zo ook tijdens een vrijgezellenfeest. Vergeet het gebruikelijke witte wijntje en zet de shotjes ook nog maar even aan de kant. Jullie gaan deze keer lekkere cocktails maken. Tijdens de workshop leren jullie handige tips en tricks om de lekkerste exotische cocktails. Daar mogen jullie natuurlijk zelf van genieten.

Het is natuurlijk een aanrader om de aanstaande bruid te verrassen met deze workshop. Laat haar denken dat jullie naar een ‘saaie’ tentoonstelling gaan. Op locatie in Amsterdam of bij jou in de buurt verschijnt plotseling een sexy bartender (daar later meer over) en cocktailglazen. Ze heeft al gauw door dat het toch niet zo’n saaie tentoonstelling is. Een cocktail workshop is de ideale formule voor het organiseren van een geslaagd vrijgezellenfeest:

 • De bruid heeft namelijk in eerste instantie niet door dat het om een spannende en sexy workshop gaat.
 • Het is leerzaam. Zo kan je de speciale technieken toepassen tijdens een ander feest, zoals de bruiloft.
 • Dicht bij jou in de buurt (zoals in Amsterdam, Rotterdam of een andere locatie).
 • Een leuke herinnering waar jullie het later nog over zullen hebben.
 • Een betaalbare activiteit, zodat iedereen in de groep kan meebetalen voor de aanstaande bruid.

Leer verschillende cocktails shaken

Een workshop cocktails maken is niet alleen heel erg leuk en lekker, deze workshop komt met nog veel meer spannende extra’s. Zo leer je bijvoorbeeld de klassieker Sex on the Beach en de beroemde Mojito te maken, of durf je je aan de stoute White Pornstar te wagen? Zo fout als dat het klinkt, zo leuk gaat jullie avond worden. Heb je al die cocktails inmiddels wel gehad en ben je toe aan iets nieuws? Trek je creabea schoenen dan maar aan; wie weet zet jij wel een hele nieuwe cocktail smaak op de kaart!

Je hoeft hier uiteraard geen barvrouw voor te zijn. Zelfs iemand met twee linkerhanden kan dankzij de workshop een overheerlijke cocktail maken.

Lekkere cocktails maken tijdens je vrijgezellenfeest in Breda

Cocktail workshop in Amsterdam, Rotterdam of bij jou in de buurt

Wat de cocktailworkshop zo populair maakt is dat het bij jou in de buurt gegeven kan worden. Zo kan je het perfect combineren met andere activiteiten tijdens jullie vrijgezellenfeest. Onze populairste locaties van dit moment liggen in:

Dit komt onder meer, omdat er in deze steden genoeg te doen is voor een vrijgezellenfeest. Zo kunnen jullie na deze twee uur durende workshop de stad om stelten zetten! Ga bijvoorbeeld na afloop dineren, doe vrijgezellenfeest opdrachten of volg een andere vrijgezellenfeest activiteit voor vrouwen.

Niks is zo leuk om de dag te beginnen met een drankje! Daarom schikt deze activiteit ook goed om het vrijgezellenfeest in te luiden.

Willen jullie liever geen alcohol tijdens het cocktail shaken?

Je hebt eindelijk je ideale vrijgezellenfeest gevonden in Amsterdam. Nu is wellicht het probleem dat jullie geen alcohol drinken. Hier kunnen wij rekening mee houden. Geef dit dan aan tijdens de boeking. Als echte party animals weten jullie namelijk ook zonder alcohol een fantastisch feest op stelten te zetten. Ook dan is een workshop alcoholvrije cocktails maken net zo spannend. Gewoon dezelfde gezelligheid en spanning, maar dan zonder alcohol.

Cocktails maken onder het genot van een sexy butler

Als de cocktails zelf het al niet leuk en lekker genoeg maken, dan zul je je zeker gaan vermaken met het uitzicht.
Nee, we hebben het niet over de locatie, maar over de bartenders die de workshops geven. Om het vrijgezellenfeest een extra spannende en sensationele twist te geven, wordt de cocktail workshop gegeven door sexy, topless bartenders!
Probeer je gedachte dan maar eens bij die cocktails te houden. Een unieke kans om te leren cocktail shaken
De workshop cocktail shaken is een gezellige en vooral lekkere activiteit om je vrijgezellenfeest onvergetelijk te maken. De heerlijke drankjes, de sexy topless bartenders én de unieke locatie zijn het geheime recept voor een geslaagde dag.
Krijg je er al trek in?

Coctails mkaen in Rotterdam met een topless bartender

Een klein voorproefje voor de workshop begint

Hieronder hebben wij al een eenvoudig cocktailrecept voor je neergezet. Zo kan jij wellicht van tevoren al een cocktail gaan maken…of juist na afloop. Tijdens de workshop leren wij jullie nog meer lekkere cocktails maken met de fijnste technieken. Dit wordt gegeven door een overheerlijke sexy butler. Hiermee wordt jullie middag nog nét wat lekkerder op een prachtige locatie.

De White Lady cocktail

De White Lady’ cocktail is ideaal voor elke fijnproever. Deze bruisende cocktail is te maken met de onderstaande ingrediënten. De White Lady wordt vaak gedronken als aperitief tijdens een feestje. Pas alleen op dat het drankje niet in het middelpunt komt te staan….in plaats van de vrijgezel. Als iemand jou deze cocktail aanreikt, zeg je hier namelijk geen nee tegen! Vooral onder vrouwen is dit drankje erg populair.

Benodigde ingrediënten voor de White Lady cocktail:

 • Grenadinesuiker
 • Gin (30ml)
 • Cointreau (30ml)
 • Limoensap (20ml)
 • 1/2 losgeklopt eiwit
 • ijsblokjes

Hoe maak je deze cocktail?

Voor je de cocktail gaat maken, moet je ervoor zorgen dat het cocktailglas koud . Het glas hoeft slechts 15 minuten in de koelkast te staan. Je kunt vervolgens een klein beetje limoensap op de rand van het glas doen. Vervolgens doe je het glas in de opening van de grendinesuiker. Hierdoor zal de suiker aan de zijkanten blijven kleven. De volgende stap is om al de bovenstaande ingrediënten in een shaker te doen. Schud vervolgens flink, zodat het eiwit tot schuim wordt geklopt.
Wanneer je de ingrediënten gemengd hebt, pak je het cocktailglas. Je kan de ingrediënten schenken in het glas. Je kunt de cocktail helemaal in een feestelijk tintje doen door er een citroentje toe te voegen aan het glas.

Tip voor het maken van dit drankje:

Je kunt natuurlijk ook je eigen cocktailcreatie maken. Doe dit door extra ingrediënten toe te voegen of juist weg te laten. Experimenteer hiermee en creëer je eigen drankje. Dit zorgt voor veel plezier en gelach op jouw vrijgezellenfeestje. Tijdens de cocktail workshop staat dit uiteraard ook centraal!