Bachelorette party Utrecht

Wil jij een bachelorette party in Utrecht organiseren om nooit meer te vergeten? Kijk dan eens wat Your BachelorParty.nl allemaal te bieden heeft. Wij hebben een mooi pakket van activiteiten voor de ideale bachelor of bachelorette party in Utrecht. Houd je van sportief bezig zijn? Wil je lachen, gieren en brullen met je vriendinnen? Of kan het jullie niet stout genoeg zijn? Bij ons vind je het allemaal!
cocktail workshop met topless bartender in Antwerpen

Een grote verrassing

Een erg populaire workshop voor een bachelorette party in Utrecht is naaktmodel schilderen. Nooit eerder hebben de aanstaande bruid en haar vrienden zo ongegeneerd naar een naakte man mogen staren. Je kunt dit naaktmodel letterlijk met de ogen uitkleden. De nodige dosis plezier, creativiteit en schaamte zijn de hoofdingrediënten van deze workshop. Ook een voordeel is dat je de aanstaande bruid echt kunt verrassen. Jullie nemen haar mee naar een schilderworkshop zodat ze iets kan maken voor boven de bank. En dan komt er ineens een mannelijk naaktmodel binnenlopen. Je kunt je wel voorstellen wat voor verrassing dat is! En bovendien leer je ook nog veel tijdens deze workshop. Want er moet natuurlijk ook nog gewoon geschilderd worden!

Verschillende activiteiten

Zoals je met bovenstaand voorbeeld al ziet is er veel mogelijk als je een bachelorette party in Utrecht wilt organiseren. Vergeet dus de standaard stapavondjes of etentjes maar boek iets veel originelers. Het is ook mogelijk om verschillende activiteiten te combineren. Zo kun je na de workshop naaktmodel schilderen bijvoorbeeld ook erotisch gaan dineren. Tijdens een overheerlijk driegangendiner worden jullie zintuigen ook verwend door een wel heel sexy ober. Het is zelfs mogelijk om in plaats van het dessert een hete stripper te bestellen. Zo geef je de bruid nog een keer dat echte vrijgezelle gevoel. En haar vriendinnen kunnen natuurlijk gewoon meekijken. Of ga samen cocktails maken. En ze daarna natuurlijk opdrinken. Dat wordt vast en zeker een erg gezellige avond. Maar denk ook eens aan een workshop burlesque, twerken, dirty dancing, Pimp my Tarzan, aftrekken of een cocktail workshop

sexy naaktmodel poseert in de huiskamer

Utrecht vrijgezellenstad

Een bachelorette party in Utrecht wordt een gegarandeerd succes. De stad heeft namelijk veel te bieden. Je kunt er heerlijk winkelen, goed eten en gezellige stapavonden beleven. Er worden dan ook vaak bachelorette party’s in Utrecht gehouden. Om je vriendin extra te verrassen tijdens haar vrijgezellenfeest moet je bij YourBachelorParty.nl zijn. Wij weten precies wat er allemaal in Utrecht te beleven is voor een stel jonge meiden. Wij weten wat er voor nodig is om je vrijgezellenfeest een extra boost te geven met een leuke workshop.

Meer informatie

Een spetterende bachelorette party in Utrecht regel je met  YourBachelorParty.nl. Wij zorgen ervoor dat de aanstaande bruid een avond beleeft met haar vriendinnen die ze niet snel meer zal vergeten. Houd je van actief of meer van creatief? Of wil je een bachelorette party met een erotisch tintje? Wij kunnen een passende activiteit voor je regelen. Kijk gerust op de site om ideeën op te doen of neem contact op voor meer informatie. Het is natuurlijk ook mogelijk om direct online te boeken.  Zo kunnen we ook workshops combineren en speciale pakketten voor je samenstellen. Maak dan gelijk gebruik van onze vrijgezellenfeestplanner. Hartstikke handig! https://www.yourbachelorparty.nl/download-onze-vrijgezellenfeest-planner/

Neem contact op!

    Vrijgezellenfeest Antwerpen

    • Populaire bestemming
    • Locaties in het centrum
    • Vele mogelijkheden
    • Bruisend uitgaansleven